Dele logo Book bilMedlemskap Privat Bedrift Medlemsservice FAQ Priser Om Dele Aktuelt Kontakt Medlemskap FAQ Priser Om Dele Aktuelt Kontakt Siste innlegg Godt nytt for elbilbrukere og langturkjørere. 15.12.2023 Vervekampanje i oktober 28.09.2023 «Det handler om idealisme» 27.03.2023 Hjelp hele døgnet 14.03.2023 Sommermusikken i Bergen kjører Dele-biler 08.06.2022 Hvorfor eie når du kan Dele?Et medlemskap […]

To år med DELE-suksess

19. mars er det to år siden Bildeleringen tok i bruk bestillingssystemet DELE, et snaut år etter at andelseiermøtet i 2018 besluttet at Bildeleringen skulle utvikle eget system.

Lokal systemutvikling

Det norske IT-selskapet KANTEGA fikk til slutt oppdraget med å utvikle nytt bestillingsystem. Sammen med utvalgte medlemmer og i tett samarbeid med Bildeleringens administrasjon sørget Kantega for at DELE er et bransjeledende system som er svært felksibelt for videre utvikling. Dermed er Bildeleringen godt rustet for å møte morgendages krav og utfordringer.

«Bildeleringen har imponert Kantega gjennom måten de jobber, og viljen til å tenke smidig når de fremmer utviklingsønsker. Vi har satt veldig stor pris på å være med på den reisen som har vært de siste to årene, og håper vi kan bistå Bildeleringen fremover også. Mulighetene er enorme, og denne formen for delingsøkonomi heier vi på», sier avdelingsleder Audhild Kårstad i Kantega.

Siden lansering av DELE i 2019  har Bildeleringen opplevd en eventyrlig vekst med 33% økning i medlemsmassen og gode digitale løsninger har gjort det enkelt å håndtere denne veksten.

Enkelt å finne ledig bil

DELE er en responsiv webapp, og fungerer like godt på mobiltelefon, nettbrett og pc. De fleste reservasjoner kan gjennomføres med bare fem klikk totalt, fra du reserverer til du har levert tilbake bilen.  Løsningene som er valgt er basert på brukernes behov. Dette å bidrar til at medlemmene oppfatter DELE som svært enkelt å bruke.

Mer enn 67% av alle turer reserveres samme dag som turen skal skje, og av disse er langt de fleste reservert fra nå og tre timer frem. Som en konsekvens av dette har vi forhåndsvalgt dette i skjermbildene slik at man i de fleste tilfeller kun trenger å justere tidsrommet.

Dersom det er stor etterspørsel og få ledige biler er medlemmene mer fleksible. Derfor viser vi når alle bilene er ledig og opptatt, illustrert med en gul og grønn strek under bilen, i stedet for å skjule biler som er opptatt deler av tiden du har valgt. Det gir deg et kjapt overblikk over tilgjengeligheten, og gir deg mulighet til å justere tidsrom eller scrolle litt lengre ned hvis du er villig til å gå litt lengre. På denne måten finner mange en passende bil uten å måtte gjøre et nytt søk.

Vi fortsetter å videreutvikle systemet ved hjelp av et utviklingsteam fra Kantega,  og nye funksjoner lanseres hver uke.

Sammen gjør vi bildeling enda enklere.