Ofte stilte spørsmål 

Er du medlem? Besøk medlemsservice

Alle våre biler kan du finne og booke i appen. Bilene våre finner du i Bergen og Trondheim.

For å bli medlem betaler du et andelsinnskudd og et depositum. Priser finner du på medlemskapssiden.

Lås opp bilen med appen. Du finner åpne-knappen på din reservasjon. Knappen blir synlig når reservasjonen er startet. 

Finn et nøkkelkort i hanskerommet og registrer det på «Min bruker». 

Før du starter bilen må du aktivere bilen i appen ved å trykke "start tur" eller ved å legge nøkkelkortet på den blå kortleseren i frontruten. 
Bruk appen eller nøkkelkortet til å åpne og låse bilen i løpet av reservasjonen.  
Lås bilen med appen eller kortet når du forlater bilen etter endt tur. 

Ja! Du kan dele medlemskapet ditt med én annen person så lenge de har gyldig førerkort. Invitér person via din brukerprofil. 

Mange av bilene har praktisk ekstrautstyr. I appen kan du finne detaljert informasjon om hver enkelt bil og utstyrsnivå. Du kan også filtrere biler etter type ekstrautstyr. Eget utstyr som takboks eller -stativ skal ikke monteres uten at det avtales på forhånd.

Ja! Både bensin/diesel og hurtiglading er inkludert i kilometerprisen. Betalingskort/ladekort finner du i bilen.

Jepp. Alle bilene er utstyrt med fergekort som gir 40% rabatt for vanlige biler og 70% rabatt for elbiler. Kortet finner du i hanskerommet.

Bompenger kommer i tillegg til leieprisen og blir viderefakturert. Alle Dele-biler har Autopass-brikke som fungerer i hele Norge.

Bilene er forsikret med egenandel inntil kr 15 000,-. Du kan også velge å booke bil med egenandelsreduksjon for kr 10,- per time, da reduseres egenandel ved skade til kr 2500,- på personbil og kr 5000,- på varebil. Dersom du er uaktsom i bruk av bilen iht. bilbrukskontrakten kan du likevel bli erstatningspliktig for hele skaden.

Bilene er utstyrt med Isofix, som er standard feste for de fleste type barneseter. Noen småbiler har barnepute for barn mellom 15-36 kg. Alle personbiler har også mulighet for barnesikring av bakdører eller utkobling av passasjer-airbag.

Ja! Dyr kan transporteres i bagasjerommet for utvalgte biler. Du kan enkelt filtrere søkeresultatene for å vise biler der det er tillatt med dyr i appen.

Alle biler har parkeringstillatelse på sin faste plass og skal leveres tilbake samme sted som de hentes. Når du parkerer andre steder er du selv ansvarlig for eventuell betaling og gebyrer. I anlegg driftet av Sesam Sesam, Aimo og Apcoa med automatisk skiltgjenkjenning, blir parkeringen automatisk registrert og viderefakturert som for bompenger.

Biler med plassering på Mobilpunkt eller parkering i Boligsone har "allsonekort" og kan i leieperioden parkeres gratis i alle soner bortsett fra sone 1.

Ja visst! Du kan bruke Dele-biler til øvelseskjøring så lenge du forholder deg til de alminnelige reglene for dette.

Ja. Du kan bruke Dele-biler i hele Europa (i henhold til UD sine reiseanbefalinger).

 

Dersom et dekk har punktert eller du trenger annen umiddelbar assistanse, tar du kontakt med Deles døgnbemannede vakttelefon. Her får du raskt hjelp. Telefon: 53 69 90 10

Bruk også Hjelp-knappen i appen vår. Her kan du raskt få svar på en rekke spørsmål.

Bli medlem

Som medlem av Dele blir du en del av et mer miljøvennlig og solidarisk alternativ til bileierskap. Du booker enkelt bil når du har behov, enten du skal på handletur, IKEA-tur eller ferietur. Og siden vi ikke drives av profitt, går et eventuelt overskudd direkte til å gi deg et enda bedre tilbud. Det betyr at vi kan tilby moderne og trygge biler til lavere priser enn mange andre.