bildeleringen bergenfest

Dele logo Book bilMedlemskap Privat Bedrift Medlemsservice FAQ Priser Om Dele Aktuelt Kontakt Medlemskap FAQ Priser Om Dele Aktuelt Kontakt Siste innlegg Godt nytt for elbilbrukere og langturkjørere. 15.12.2023 Vervekampanje i oktober 28.09.2023 «Det handler om idealisme» 27.03.2023 Hjelp hele døgnet 14.03.2023 Sommermusikken i Bergen kjører Dele-biler 08.06.2022 Hvorfor eie når du kan Dele?Et medlemskap […]

Sommermusikken i Bergen kjører Dele-biler

Det er med stor glede å kunne offentliggjøre at Bergen Live og Dele har inngått samarbeid om transportløsningen for mange av sommerens konserter i Bergen, og da spesielt Bergenfest.

For første gang kan Bergen Live tilby sine artister et mer bærekraftig alternativ for de reisene som gjøres i Bergen.

Dele (tidligere Bildeleringen) har over tid bygget opp flåten med elektriske biler, og kan derfor tilby utslippsfrie biler til både transport av artister og varer.

Bergenfest har en uttalt målsetning om å bli Europas grønneste festival, og da er Dele den perfekte partner for en fremtidsrettet transportløsning.

Se hvordan Bergenfest jobber med bærekraft.

I Dele ønsker vi å bidra positivt til hele kultursektoren i Bergen, både med tanke på grønnere transportalternativer og rimelige priser. Det er derfor stor stas å kunne bidra til at Bergenfest skal nå sine bærekraftsmål og bli Europas grønneste festival.